8.07.2008

*** 2 haftadır babaannemin rahatsızlığından dolayı hastane-iş-ev arası mekik dokuyorum "Allah'ım kimseyi hastaneye düşürmesin" sağlam insanı hasta edip öyle çıkarıyorlar ya kendini doktor sanan hastalara ne demeli aslında onlarda haklı hastaneye giren uzman oluyo ama karışmayın kardeşim karışşşşşşmayııınnnn muayaneye girmeden dışarda hastalar güzel bi muayane ediyorlar insanı psikolik olarak çökertiyorlar tekrar tekrarlıycam karışmayınnnnnn yaa beni doktoruma bırakın:)) neyse hastane muhabbeti uzar gider çok doldum bu konuda kitapmı yazsam:)) *** iyi bir tatile ihtiyacım var...!!!

4 yorum:

Adsız dedi ki...

mutlusun tabi bencede hakettin canım sen haketmiycen de kim hakedecek İnşallah artarak devam eder.Ama biraz da bana bulaştır. :D
Ya bide niye öyle diyon o hastalar kıdemli oluyor birkerem verdikleri taktiklerden 10 taneden 1'i kesin tutuyo önemli olan o doğru olanı uygulamak onu da nasıl tutturacağım dersen artık o senin 6.hisinle senin aranda olan bişey :))))).

ilerlemeyentakvim dedi ki...

canım dostum boşuna senin adın ilkyorum24 olmamış sende olmasan blogum napardı alıp başını giderdi belkidee amin canım darısı senin başına sen benden de çok hak ediyosun ama kardelenmi rahat bırak şimdiden öğretmen yapmışın:)))

Adsız dedi ki...

:D teşekkür ederim canım amin diyorum çok çok. Rahat bırakmak yok ben ona ilim irfan öğretiyorum o da başkalarına öğretsin fenamı yani.Bana kalırsa olmaz kaldıramam o kadar değil delirmeme ramak kalmış zaten ay sonuna doğru tatilim yatıyor gibi böyle güzel oluyor hem öğrencilikten öğretmenliği terfi ettirdim daha ne istiyorsun :D

ilerlemeyentakvim dedi ki...

gel bizle canım tatile:))