13.10.2008

asabiyim benn

Fazla asabiyim hiç bir şeye katlanamıyorum herşeye-herkese gıcık oluyorum. (istisnalar kaideyi bozmaz-kurunun yanında yaş da yanmaz...saqoba'nın da kulaklarını çınlattık) bu aralar mfö'nün şarkısını doladım dilime avaz avaz çığırıyorum:))
Soru sorma biliyorsun Mazeretim var Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben Mazeretim var Asabiyim ben
ben asabi olmayayım da kimler olsun şu yorucu günlerime bakın 08:00 güne ilk bakış 09:10-18:00 iş iş iş iş çalış çalış çalış...aaaaa yeter yaaa:( 18:00-19:00 papatyamla yemek arası günün dedikoduları:) 19:00-21-30 dershane 22:00 eve dönüş tv,yemek derken saat uçmuş ee biraz da soru çözersek saat 02:00-03:00 olmuş bile uff sabaha da bişey kalmamış hızlı hızlı uyumalıyım modunda yaşıyorum. Haftasonlarını hiç söylemiyorum zaten sürekli dershane umarım bu çalışmalarımın bu kadar fedakarlığımın sonucu iyi olur. ilodan söz: 1-Bu aralar çok güzel bloglar keşfediyorum ama yoğunluktan çok okuyamıyorum inş sınavdan sonra hepsini okumaya çalışıcam:))

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Önce günaydın asabim benim şuna bak ya sanki bana çalışıyo ne demişler canımcım gülü seven dikenine katlanır susss şikayet etme bakem sen tutturdun çocukta yapcam kariyerde diye şimdi son 1 ayın bu tempoda biter özlersin hatta hızlı yaşadığın günleri...
İnşallah o belgeyi alırsın da iyi ki bu kadar hızlı yaşadım o günleri dersin e tabi sonra da diğer aşamaya geçersin hehhehehe sana seviom :)))....

Adsız dedi ki...

Canım Allah yardımcın olsun inşallah bu yoğunluğun sonucunda amacına kavuşursun aileni ve arkadaşlarını mutlu edersin.Ben senin başarılı olacağına inanıyorum atalarımız nedemiş azimle s------ betonu delermiş düşününce bayağı anlamlı bir söz sıkılma bunalma sıkıntının sonu mutluluk olsun inşallah :))

ilerlemeyentakvim dedi ki...

amin canlarım benim:)))